Sidor

lördag 14 maj 2016

Lena Andersson i en box

Jag har läst mycket av Lena A. Och gillar allt. Det betyder inte att jag alltid håller med, men hon får mig att tänka till och reflektera. Det är bra.

Nu kan du som inte testat än få allt i ett. En box fylld av ord som får dig att fundera på rätt och fel, svårt och lätt. Livet helt enkelt.
Lena Andersson har med sina framgångar med de senaste böckerna "Egenmäktigt förfarande" och "Utan personligt ansvar" blivit en av Sveriges mest namnkunniga författare, en som både skapar och deltar i debatten, som prosaist, krönikör och dramatiker. Och så har det varit ända sedan debuten med "Var det bra så?" om den samhällskritiska skildringen av en uppväxt i en Stockholmsförort, över romaner som "Duck City" om en tilltagande ohälsa i ett allt fetare samhälle och "Du är alltså svensk?", ett nutida Sverige sett genom en flyktings ögon.
Natur & Kultur har samlat ihop ett av de mest betydande författarskapen i vår tid i en pocketbox, med delar som både kan köpas separat och ihop.


Boxen innehåller:
– "Var det bra så?" (1999) 
– "Du är alltså svensk?" (2004) 
– "Duck City" (2006) 
– "Slutspelat" (2009) 
– "Förnuft och högmod" (2011) 
– "Egenmäktigt förfarande" (2013) och "Utan personligt ansvar" (2014)


Köp hos din lokala bokhandlare eller hos t.ex. Adlibris för inte många pengar alls, eller låna delarna var för sig på biblan.


Inlägg 75/100 i utmaningen #blogg100

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar