Sidor

måndag 3 mars 2014

Bokrea... sa Bull

Bokrean ja.

Jag trodde att jag skulle hoppa över den i år. Det är ju inte så att jag har ont om olästa böcker liggande, och jag tyckte vid en snabb blick att det var få intressanta böcker.

Men, men.. så kan det bli som det blir.

Jag råkade gå in i en bokhandel i ett annat ärende, och vips var
det några böcker som slank med. Zlatan-boken, som jag ska bokcirkla om inom kort, det var ju nästan ett måste. Tänker att sonen också kan vara intresserad av den.

Shakespeares samlade verk blir en strålande present till dottern, när jag själv gluttat lite i den. Och så Sken av Magnus Dahlström, som jag faktiskt tänkt att köpa. Och så slank Älskaren av Marguerite Duras med ner i påsen. Inte på rea men väl i vacker pocketutgåva. Jag har lyssnat lite på bokcirkeln om den i Lundströms bokradio, och ska också själv cirkla om den så småningom.

När det gäller Magnus Dahlström finns en kul historia. Jag valde hans tidigare bok Spådom till min bokcirkel för länge sedan. Det höll på att bli så att jag aldrig får välja bok igen! :) Alla tyckte att den var gräslig, förutom jag. Man minns böcker av olika anledningar...


Detta är inlägg 003 av 100 i utmaningen #blogg100



2 kommentarer:

  1. Har också svårt att låta bli att handla böcker på bokrean, fastän jag har en hög med böcker som väntas på att de ska bli lästa.
    I år så vart det bland annat en whiskybok och Emma Wiklunds skönhetsbok.

    Hittade dig genom blogg100-deltagarna.

    Ha en fin kväll!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, välkommen hit! Ska titta tillbaka lite senare...:)
      Bra val, med whisky och skönhet!
      Hoppas du får en fin kväll du med.

      Radera