Sidor

torsdag 8 november 2012

Bloggbokprat 2

Lyssnar på Den krympande hustrun av Andrew Kaufman. Morgan Alling läser.

Har inte lyssnat på så många böcker, men förstås insett att det är väldigt viktigt vem som läser. Det verkar vara som en peronlig relation, man tycker helt enkelt olika. Morgan läser bra, hans röst fungerar utmärkt med den här väldigt annorlunda historien. Jag såg att han också läst in Snabba Cash, en helt annan typ av bok. Får nog testa att lyssna på den också, det kan vara roligt att jämföra.

En liten utvikning, jag läste Allings bok Kriget är slut för ett tag sedan. Den som handlar om hans egen tuffa barndom. Väldigt stark bok, läs!

Så, till boken!

Att det skulle vara en annorlunda bok visste jag ju. Titeln antyder ju helt klart något ovanligt! En tjuv som stjäl själar genom att ta personliga saker med stort affektionsvärde.. spännande upplägg! Den första personens historia rullas upp genom att han får sitt hjärta stulet, helt bokstavligt utslitet ur kroppen!!, och han får jaga efter det. Ja, då inser man ju hur den här boken kommer att arta sig. :)

Har hört de första personernas kamp för att få sina själar att växa tillbaka och inser att det förstås inte bara är en rolig historia utan  är en berättelse om vad som är viktig i livet och hur man lever sitt liv. Som Morrie så klokt sa, Är du den människa du vill vara?

Fortsättning följer....

#Enbokcirkelföralla


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar